Onze Diensten

Wij ondersteunen u bij een groot aantal werkzaamheden. Uiterst vakkundig en efficient..

Bemesten / mesttransport

Eén van onze specialiteiten is het omgaan met mest in welke vorm dan ook. Voor zowel het grasland als het bouwland hebben wij diverse mogelijkheden……

Lees meer >

Zaaien

Het zaaien kan uiteraard geschieden voor diverse soorten zaden en toepassingen. Ook het doorzaaien behoord tot de mogelijkheden.

Lees meer >

Harken

Met beide harken kunnen wij u tot op het laatste moment van dienst zijn, zodat uw tijd van maaien tot inkuilen flink verkort wordt!

Lees meer >

Balen maken

Het maken van gras/stro balen, kunnen wij voor u zowel rond als vierkant uitvoeren. Ook het inpakken in folie is voor ons geen probleem.

Lees meer >

Grondverzet

Voor het grondverzet hebben wij de keuze uit een aantal mobiele kranen, mini rups kranen en shovels. Door de diversiteit aan voorzetstukken en bakken, vraagt u bij ons niet mis.

Lees meer >

Grondbewerking

Grondbewerking is uiteraard heel divers, maar denk hierbij aan ploegen, kilveren, kalk strooien, enz.

Lees meer >

Spuiten

Met onze veldspuit besproeien we allerlei onkruiden om uw gewas beter te kunnen laten groeien, daarnaast is deze veldspuit ook inzetbaar om de vloeibare kunstmest toe te dienen.
Lees meer >

Hakselen

Voor het hakselen van uw gras en of mais, hebben wij de keuze uit een 3 stel hakselaars welke allen van het merk Claas zijn. 2 stuks zijn van het type 940 en een 870. De afvoer van het gewas wordt gedaan met Schuitemaker SIWA200 wagens, voorzien van doorseerwalsen en besturing van de achterwielen.

Lees meer >

Vastrijden

Voor het vastrijden hebben wij diverse mogelijkheden. Dit kan met verzwaarde trekkers of met shovels.

Lees meer >

Gladheidsbestrijding

De winterdag bij sneeuw of ijsvorming op wegen/parkeerruimtes, kunnen wij uw weg, oprit of bijv. parkeerruimte sneeuw en ijs vrij maken.

Lees meer >

Mais poten

Met deze dienst kunnen wij u een breed assortiment bieden. Dit doen we met drie verschillende combinaties.

Lees meer >

Gras maaien

Grasmaaien is door de regel altijd piekwerk. Daarom beschikken wij over een 2 tal maaicombinaties. Het juiste tijdstip van maaien is immers zeer belangrijk.

Lees meer >

Gras oprapen

Gras oprapen doen wij met 3 verschillende stellen. Allen zijn van het merk Schuitemaker en voorzien van doseerwalsen en de mogelijkheid van het gebruik van messen.

Lees meer >

Dorsen en malen

Wij kunnen voor u diverse gewassen dorsen. Voor natte omstandigheden hebben wij de mogelijkheid Westtrack rupsen te monteren.

Lees meer >

Overige diensten

Ons dienstenaanbod als loonbedrijf is zeer groot. Naast de bovenstaande diensten bieden wij nog diverse andere diensten aan. Kunt u de door u gewenste dienst niet vinden? Neem dan contact met ons op, de kans is groot dat we u desondanks toch kunnen helpen.

Meer weten over onze dienstverlening?

Ons dienstenaanbod aan loonwerk is zeer breed. Naast het bovenstaande bieden wij nog diverse andere diensten aan. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden. Maak kennis met onze flexibiliteit en efficiëntie.